Startpagina Wij Hayley Oostenrijk Vakantie Diversen Computer Awards Webcam, Mittersill Favorieten Contact
  ShowCenter

Terug Beschrijving ShowCenter Thin Client / RDP Logboek Links

 

 

 

Ons netwerk is voorzien van een Showcenter. Hieronder informatie van de producent (Pinnacle) over dit apparaat. Sinds een tijdje hebben we ook een tv-kaart van Pinnacle in de server zitten.  Door de combinatie van beide apparaten is het nu ook mogelijk tv op te nemen en later weer af te spelen via de showcenter.

 
 
ShowCenter-speler
 
 
 
Kom achter uw pc vandaan!
Wilt u in uw comfortabele huiskamer genieten van de honderden MP3's, afspeellijsten, foto's, DivX ô -en MPEG-video's die op uw harde schijf staan? Stap dan over op Pinnacle ShowCenter. Met ShowCenter kunt u uw eigen en gedownloade films, muziek en foto's op uw pc ordenen en hiervan vervolgens genieten op uw home entertainment center. Speel de meest populaire media-formaten met een geweldige beeld- en geluidskwaliteit af op uw televisie en stereo-installatie. ShowCenter is de makkelijkste manier om in de meest comfortabele kamer van uw woning van al uw digitale media te genieten.

ShowCenter doet het werk voor u!
ShowCenter zoekt uw muziek, films en foto's snel op en ordent ze vervolgens in categorieŽn, waarbij u een volledig overzicht van alle mediabestanden op uw computer krijgt. Dit is de eerste software van dit type, waarmee het weinig of geen moeite kost om al uw digitale bestanden te beheren en af te spelen.

U hoeft nooit meer een CD te verwisselen
ShowCenter beheert uw hele muziekcollectie voor u. Het maakt niet uit hoeveel nummers u bezit of waar deze zich op de computer bevinden. ShowCenter vindt ze voor u. Vervolgens kunt u ze snel in categorieŽn indelen en afspelen op uw stereo-installatie. Razendsnel eigen feestmixes maken, uw eigen achtergrondmuziek voor familiebijeenkomsten selecteren of gewoon de hele middag naar uw favoriete nummers luisteren.

Showtime! Altijd!
Met Pinnacle ShowCenter hebt u direct toegang tot uw hele collectie digitale films. Van films die u van het Internet hebt gedownload tot uw eigen videofilms: met ShowCenter kunt u van digitale video genieten zoals dat is bedoeld. Waarom zou u met zijn allen rond een klein pc-beeldschermpje gaan staan? Nodig uw vrienden en familie uit om op de bank te gaan zitten, voor het grote tv-scherm, en geniet van de show!
Een belevenis met perfecte beelden
Als u een digitale camera bezit, bevat uw pc waarschijnlijk honderden foto's. Helaas lijkt er nooit een makkelijke manier te zijn om deze aan anderen te laten zien. Met Pinnacle ShowCenter selecteert u eenvoudigweg een groep digitale foto's, kiest u uw favoriete nummer, en genieten maar. Met ShowCenter kunt u makkelijk door een enorme verzameling digitale foto's op uw pc bladeren en ze op uw tv bekijken. 

Aansluiten of niet, de keuze is aan u
U kunt ShowCenter via een draadverbinding met het netwerk of via een draadloos netwerk op uw pc aansluiten. Als u voor een draadverbinding kiest, sluit u de inbegrepen kabel aan en bent u klaar. Als u een draadloze oplossing wilt gebruiken, bevat ShowCenter een PCMCIA-slot.

Van uw PC * Naar uw TV * Naar U!
Met al deze functies en nog veel meer is het makkelijk in te zien waarom ShowCenter de perfecte aanvulling op uw bestaande home entertainment center vormt en de meest praktische manier is om van al uw digitale films, muziek en foto's te genieten in de meest comfortabele ruimte van uw woning... de huiskamer.

 

horizontal rule